Les agències de la ciutat fan front als efectes de la vaga de controladors


Temes relacionats

Les capitals europees, destinació dels santcugatencs pel pont ( 4/des/10)


  • Comparteix:

La normalitat retornarà dilluns, segons Foment / Font: 3cat24

La normalitat retornarà dilluns, segons Foment / Font: 3cat24

El tancament de l'espai aeri durant 22 hores ha deixat seqüeles entre els santcugatencs. Durant aquest dissabte les agències de la ciutat han hagut de fer front a les cancel·lacions dels vols dels seus clients i han patit moments de 'saturació', segons han declarat a Cugat.cat. Alguns santcugatencs han estat reassignats en vols d'aquest diumenge, mentre que d'altres han renunciat a les seves vacances. Les ciutats europees i els viatges transatlàntics han estat les destinacions que més havien venut les agències de la ciutat.

Bitllets tornats a comprar i suspensió de viatges. Són algunes de les opcions dels santcugatencs afectats per la vaga encoberta de controladors, que ha tancat durant 22 hores l'espai aeri espanyol.

Afectats

M'he quedat a terra perquè la meva companyia ha anul·lat tots els vols. / Havia d'anar a Xile i per les cancel·lacions no hi podré anar.



El matí de dissabte ha estat de 'caos' i 'saturació' a les agències de viatge de la ciutat. La majoria no disposaven d'informació i tenien dificultats per trobar una solució als clients.

Agències de viatges

Expliquem les pautes a seguir, però ningú sap res. / Intentem reubicar-los en altres vols que no sabem si sortiran.



Precisament, les destinacions europees i els vols transatlàntics havien liderat les vendes a les agències de la ciutat de cara a aquest pont de la Puríssima.

La reobertura de l'espai aeri aquest dissabte a la tarda, però, no ha significat un retorn directe a la normalitat. Les majors aerolínies que operen a Catalunya han reestablert aquest diumenge el servei, però fins dilluns els aeroports no han ofert la totalitat dels seus serveis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.