Cinc noves precandidatures als premis Ciutat de Sant Cugat


Temes relacionats

Els Premis Ciutat de Sant Cugat 2010 ja estan en marxa ( 5/nov/10)


  • Comparteix:

Logotip dels premis locals

Logotip dels premis locals

La Llar d'Avis de la Parròquia, l'Aula de So, la soprano Júlia Farrés, l'escaladora Berta Marín i la comerciant Maria Griful són les cinc noves precandidatures als Premis Ciutat de Sant Cugat. Aquests reconeixements distingeixen persones, entitats i associacions que han tingut un paper destacat en la vida al municipi l'any anterior a la convocatòria del certamen.

Els nous precandidats han obtingut aquesta condició gràcies a diversos motius: la Llar d'Avis de la Parròquia ha estat nominada per la celebració del seu 30è aniversari; l'Aula de So, pels 20 anys del Cor Infantil de Sant Cugat; la soprano Júlia Farrés, pel tercer premi en el Concurs Internacional de Cant de Nàpols; l'escaladora Berta Martín per guanyar el Campionat d'Espanya de Bloc 2010; i Maria Griful Tortosa, per la promoció del comerç del casc antic de Sant Cugat i implicació en actes del municipi.

Aquests precandidats se sumen a cinc d'anteriors: l'escola de dansa Laura Esteve, l'estudiant Francesc Mora, l'atleta Sergi Torres, el campus de la UPC i l'empresa Ajudes Tècniques Bach (Atbach).

El període de votacions, que va començar a la Festa de Tardor, s'estén fins al 12 de febrer. Es poden fer per Internet i en diferents equipaments municipals, on hi ha unes urnes habilitades. A més, tothom que voti de manera presencial rebrà un obsequi com a agraïment a la seva participació.

Vodafone Espanya repeteix enguany com a empresa col·laboradora dels premis, juntament amb Autocugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.