Un agent dels Mossos d'Esquadra de la ciutat, acusat de col·laborar amb una xarxa de narcotraficants


  • Comparteix:

A la investigació està, presumptament, implicat un comandamament de la comissaria santcugatenca

A la investigació està, presumptament, implicat un comandamament de la comissaria santcugatenca

Un agent de la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Sant Cugat està acusat de col·laborar amb una xarxa de narcotraficants per ajudar-los a sortir de la presó. Segons informa 'Rac1', que ha tingut accés a la part publicada -el 90%- del sumari del cas, un jutge de Barcelona investiga ara aquesta xarxa de presumpta corrupció que esquitxa, a més, altres agents del cos nacional del Baix Llobregat i el Garraf.

La xarxa es dedicadava a entrar al país cocaïna de Colòmbia i sembla que també traficava amb joies i cotxes. La investigació d'afers interns dels Mossos d'Esquadra dibuixa una trama on els agents de Sant Cugat, Sant Feliu del Llobregat, Vilanova i la Geltrú i Gavà passaven informació als narcotraficants sobre les investigacions de la policia per poder esquivar-les.

La investigació també assenyala un alt càrrec de la presó de Can Brians que, suposadament, manipulava els informes dels presos d'aquesta banda de traficants per donar-los el tercer grau i poder-los deixar així en llibertat. Segons 'Rac1' també hi ha gravacions en vídeo de les trobades entre els mossos i els narcotraficants, que s'han fet tot tipus de favors a canvis de regals, que van des de drogues fins a cotxes, passant per grans quantitats de diners, puros i, fins i tot, una playstation.

Segons el diari 'Ara', que també es fa ressò avui d'aquest cas, l'agent de la comissaria santcugatenca va ser detingut a l'octubre i en l'actualitat es troba en llibertat provisional. La publicació apunta que l'agent que treballava a la ciutat va facilitar dades policials des de la comissaria de Sant Cugat a un dels narcotraficants.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.