Sant Cugat acollirà una pedalada solidària pels carrils bici de la ciutat


  • Comparteix:

El recorregut de la pedalada és de 12 quilòmetres

El recorregut de la pedalada és de 12 quilòmetres

Una pedalada solidària recorrerà els carrils bici de Sant Cugat diumenge de la setmana vinent. Els interessats han d'entregar una joguina nova en el moment de la inscripció, que comença aquest divendres, a la Casa de Cultura. Aquesta pedalada, organitzada per l'associació santcugatenca Pim, pam, pum, s'inclou en la campanya 'Un nen, una joguina'.

Pim, pam, pum ha preparat una pedalada popular de 12 quilòmetres pel tercer diumenge de desembre. Amb inici i arribada al Parc de la Pollancreda, la ruta recorrerà els principals carrils bici de la ciutat.

El president de l'associació Pim, pam, pum, Jordi Calm, ha explicat el doble objectiu d'aquesta proposta.

Jordi Calm

Volem donar a conèixer els carrils bici de la ciutat i participar en la campanya 'Un nen, una joguina'.





Per inscriure's a la pedalada, cal portar una joguina nova en el moment de la inscripció, que es pot fer a partir d'aquest divendres a la seu de l'entitat, ubicada a la Casa de Cultura. Per participar-hi, cal ser major de sis anys i tenir una bicicleta.

La pedalada solidària és la primera iniciativa de l'associació Pim, pam, pum, que organitza activitats lúdiques solidàries per fomentar la participació en família i promoure l'esperit solidari dels santcugatencs. La propera proposta de l'entitat serà la venda de roses per Sant Jordi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.