Sílvia Munt convida als veïns a implicar-se a Valldoreix


  • Comparteix:

L'actriu fa quasi 25 anys que viu a Valldoreix

L'actriu fa quasi 25 anys que viu a Valldoreix

L'actriu santcugatenca Sílvia Munt va ser l'encarregada ahir de donar el tret de sortida a la Festa Major de Valldoreix. Davant unes 800 persones que van reunir-se al patí del Casal de Cultura, Munt va remarcar la importància d'estimar el propi poble i d'implicar-s'hi per millorar-lo.

Sílvia Munt viu a Valldoreix fa quasi 25 anys, i tal i com va explicar durant el pregó, ja fa temps que ha après a estimar-lo. Entre d'altres coses, l'actriu va voler destacar la natura que envolta el poble, i també la seva gent, amb qui es poden compartir problemes però també festes i alegries.
És per tot això que la pregonera d'aquest any 2003 va convidar a tots els veïns a continuar implicant-se en el seu poble.

Silvia Munt

Valldoreix és el nostre poble. Cal involucrar-se, en el que sigui, en el que es pot millorar o en el que ja tenim i hem d'intentar no perdre.


De la mateixa forma va expressar-se la presidenta de l'EMD, Montse Turu, que va recordar als veïns que el govern necessita la seva ajuda per millorar Valldoreix dia a dia.

Montse Turu

Us animo a continuar aquest interés. La vostra col·laboració és capdaval per millorar Valldoreix.


Per últim, l'alcalde de Sant Cugat, Lluís Recoder, va aprofitar per felicitar públicament el nou govern de l'EMD i va manifestar el seu convenciment que comença una nova etapa marcada per la bona entesa i el treball col·lectiu.
La Festa Major de Valldoreix continua aquest cap de setmana amb el concurs infantil de pintura ràpida, la caminada popular i literària, el concurs de paelles o la cercavila de gegants i bastoners entre d'altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.