El casal La Guitza discuteix les possibilitats del cooperativisme durant una setmana


  • Comparteix:

El Casal Popular La Guitza comença avui la primera Setmana del Cooperativisme de Sant Cugat. Xerrades, tallers i concerts són les activitats principals d'aquesta iniciativa, que té com a objectiu abordar el funcionament del cooperativisme, i com aquest sistema entén les relacions laborals.

La Setmana del Cooperativisme, que s'allargarà fins el dia 20, arrencarà avui amb la presentació del llibre "La dimensió cooperativa", de Jordi Via i servirà per reflexionar sobre el funcionament del capitalisme actual.
Guim Pros, un dels organitzadors, ha explicat perquè La Guitza ha realitzat aquesta iniciativa:

Guim Pros

El cooperativisme és un sistema econòmic més just que el capitalisme actual


El cicle, d'assistència gratuïta, també ofereix, entre d'altres activitats, una fira de cooperatives i un taller que, a càrrec de Quim Sicília, explicarà com muntar una entitat autogestionada. Un concert a càrrec del grup santcugatenc Shitting Milks, aquest dissabte a la Plaça de l'Om, serà l'acte que posarà el punt i final a la Primera Setmana del Cooperativisme.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.