Cugat.cat sorteja una panera de Nadal entre la seva audiència


  • Comparteix:

Sorteig de la panera de l'any passat

Sorteig de la panera de l'any passat

Cugat.cat sortejarà el 22 de desembre una panera de Nadal amb els regals que han aportat 18 establiments locals i que inclou tres sopars, un dècim del sorteig de la rifa de Reis i un quilo de llagostins, entre d'altres. Per participar-hi, els interessats hauran de trobar entre el 14 i 21 de desembre almenys tres símbols d'una panera amagats en les notícies del web de Cugat.cat i enviar un correu amb les dades personals a concurs@cugat.cat.

El lot també inclou set barres de torró, una safata de canelons de bolets i una de verdures, una ampolla de vi i nou de cava, un pollastre i un conill, un quilo de costelles de xai, una bossa de polvorons i un val de 30 euros per a llibres, entre d'altres productes. La directora de Cugat.cat, Mònica Lablanca, explica com es podrà participar en el sorteig d'aquesta panera.

Mònica Lablanca

És una panera que normalment s'ha sortejat entre els oients de la ràdio. S'han de trobar tres icones a les diferents notícies del web.



El sorteig es farà el 22 de desembre al magazín 'Sant Cugat a Fons' de Cugat ràdio dirigit per Sílvia González.

Els comerços participants a la panera són: Terra Dolça, Torrons Pros, Fruites i Verdures Carmeta, Bocadilly, Celler Cal Caballu, Pastissèria Sàbat, Carnisseria Alfons, Carnisseries Tubau, Restaurant Cal Gerrer, Pastisseria Roure, Vins Noé, l'administració de loteria número 2, El Celler de Llibres, la Viti, Tea Shop, Punt del Peix, Carlota's i Celler Santa Maria.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.