El Teatre-Auditori acull un any més el concert de Nadal per a la gent gran


Temes relacionats

Tranky-Franky Swing Quartet amenitzarà la quarta edició del concert de nadal de la gent gran (19/des/03)

Èxit a la tercera edició del concert de Nadal per a la Gent Gran (21/des/02)


  • Comparteix:

Presentació del concert al Cafè Auditori

Presentació del concert al Cafè Auditori

Un any més, el Teatre-Auditori acollirà el concert de Nadal per a la gent gran. La cita és diumenge de la setmana vinent al punt del migdia. L'Orquestra Simfònica de la ciutat, que enguany celebra 20 anys, serà l'encarregada de fer gaudir als més grans amb un repertori basat en peces de la família de músics Strauss.

Novament, el concert de Nadal per a la gent gran busca la participació dels santcugatencs de més edat que cada any omplen el Teatre-Auditori. La tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Carmela Fortuny, destaca la gran acceptació de l'activitat per part de la gent gran.

Carmela Fortuny

Jo estic molt contenta perquè l'èxit el tenim assegurat. Quan veus que un concert de tanta qualitat el pots dirigir a tanta gent és molt satisfactori.


Les persones que disposin de la targeta d'invitació de l'acte ja poden recollir les entrades a l'Ajuntament, a la Casa de Cultura, al Casal Cultural de Mira-sol, al Casal de la Gent Gran de les Planes, al Centre Social i Sanitari de la Floresta i al Casal d'avis de Valldoreix.

El concert comptarà amb la música de l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat que enguany celebra el seu 20è aniversari. El director de l'orquestra, Josep Ferré, ha explicat breument quin tipus de música es podrà escoltar en aquest concert.

Josep Ferré

És una música ideal per a gent que de tant en tant va a un concert. És un concert molt variat, entretingut i molt alegre.



Totes aquelles persones que tinguin dificultats de mobilitat o altres malalties podran utilitzar un servei d'acompanyament format per voluntaris de la Creu Roja i de la fundació La Caixa. A més, l'empresa Sarbus oferirà un servei d'autobús des de tots els districtes per facilitar la mobilitat dels assistents.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.