Uns 16.000 nens i nenes comencen avui l'escola amb nous equipaments i millores


  • Comparteix:

Vista exterior del nou CEIP Gerbert d'Orlach

Vista exterior del nou CEIP Gerbert d'Orlach

16 MIL nens i nenes, uns 3.500 més que l'any passat, comencen avui l'escola a la nostra ciutat. Entre les principals novetats que es trobaran els alumnes, destaca el nou edifici de l'escola Gerbert d'Orlach al barri de Coll Favà i la segona línia del CEIP Collserola. Els estudiants descobriran també avui les millores i reformes que aquest estiu s'han fet als diverses centres d'ensenyament del municipi.

Aquest és un any d'estrenes importants en l'àmbit educatiu a Sant Cugat. El creixement de la ciutat ha fet que en els darrers anys fossin cada cop més necessaris nous equipaments, i després d'un fort estira i arronsa entre el govern local i la Generalitat, aquest setembre podem parlar de diferents novetats.
Ja a finals del curs passat va inaugurar-se l'escola Pi d'en Xandri, ubicada al passeig Gaudí, i avui mateix entren en funcionament la segona línia del CEIP Collserola i la nova escola Gerbert d'Orlach, situada al barri de Coll Favà. L'alcalde, Lluís Recoder, mostrava així la seva satisfacció per aquest nou centre, que acollirà 400 nens i nenes.

Lluís Recoder

Fins ara hi havia una escola ubicada de provisional a l'edifici de Nova Aula i ara s'estrena aquest nou edifici molt pensat pel que ha de ser.


D'altra banda, els mesos d'estiu s'han aprofitat per fer obres de millora a tots els centres, especialment a l'escola Collserola i al CEIP Joan Maragall.
Amb totes aquestes novetats i millora, l'Ajuntament i la Generalitat volen donar sortida a la creixement demanda de places d'educació pública a la nostra ciutat.
I és que recordem que aquest curs 2003-2004 hi ha un total de 16.000 nens i nenes en edat escolar a la nostra ciutat, uns 3.500 més que a l'inici del curs passat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.