Una conferència organitzada per l'AECC tractarà sobre el càncer a la cavitat oral


  • Comparteix:

Imatge del darrer sopar benèfic organitzat per l'entitat

Imatge del darrer sopar benèfic organitzat per l'entitat

El professor Miquel Quer tractarà avui el càncer de la cavitat oral en una conferència organitzada per la Junta Local de l'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC). A la trobada també hi assistiran tècnics i psicòlegs de l'associació per informar els assistents sobre les activitats que l'entitat desenvolupa a la seu local. La xerrada tindrà lloc a la Sala Auditori de la Casa de Cultura a partir de les sis de la tarda.

La presidenta de la junta local, Marta Martí, considera que aquesta ponència 'és necessària'. Són declaracions a Cugat.cat.

Marta Martí

Creiem que és un tema que es parla poc però molt estès. El professor Quer és un gran entès en la matèria.



El sopar benèfic que any rere any organitza l'entitat se celebrarà a mitjans de març, un mes més tard del que és habitual, al restaurant Can Magí.

Martí ha avançat a Cugat.cat que la propera edició del concert solidari que anualment organitza el Rotary Club anirà en benefici d'aquesta associació. La iniciativa se celebrarà a mitjans de gener al Teatre-Auditori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.