Cugat.cat rep el premi Infans pel seu compromís amb els projectes de l'Institut de la Infància


  • Comparteix:

Cugat.cat ha estat guardonat amb la 1a edició dels premis Infans que atorga l'Institut de la Infància pel seu compromís en la divulgació dels projectes de l'entitat. L'acte ha servit també per presentar la 2a edició de la Fira del llibre infantil 'Petits! Grans! Llibres!'.

La delegació santcugatenca de l'Institut de la Infància de Barcelona ha atorgat aquest dimarts la 1a edició dels premis Infans, que reconeixen personalitats, institucions i empreses pel seu compromís amb els projectes de l'associació. Cugat.cat, juntament amb la resta dels mitjans locals de la ciutat, ha rebut el guardó. Mònica Lablanca n'és la directora.

Mònica Lablanca

Aquest premi ens omple d'orgull. A Cugat.cat volem vincular-nos i donar suport a les associacions santcugatenques.




Ara fa cinc anys que l'Institut de la Infància va obrir una seu a Sant Cugat i enguany és la delegació més activa de què disposen. La seva directora, Verònica Bronstein, assegura que la ciutat ha de continuar creixent en el compromís amb la infantesa.

Verónica Bronstein

Volem que la infantesa a Sant Cugat tingui un bon servei i nosaltres hi ajudarem.



L'institut considera que és imprescindible mantenir la vinculació amb les empreses i institucions, i donar estabilitat al seu grup de treball, per continuar creant projectes innovadors pensats per a la infantesa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.