Tortell Poltrona omple ASDI de rialles


  • Comparteix:

Tortell Poltrona

Tortell Poltrona

El pallasso Tortell Poltrona ha fet aquest divendres un taller amb els usuaris de l'Associació Pro-Disminuïts Físics i Psíquics de Sant Cugat (ASDI), que han convidat també les entitats Jeroni de Moragas, ATAM i Sant Medir. Poltrona ha assegurat que activitats com aquesta són la part més agraïda de la seva feina. La presidenta d'ASDI, Mercè Martínez, assegura que ha estat 'una tarda màgica'.

El somriure ha estat el protagonista de la tarda de divendres a la seu d'ASDI de Sant Cugat. L'actuació del pallasso Tortell Poltrona ha captivat els prop de 30 usuaris d'aquesta entitat i de l'ATAM, Jeroni de Moragas i Sant Medir, que han donat una resposta molt positiva a la iniciativa. Com ha assegurat Poltrona, 'és un públic que respon molt bé a totes les provocacions'.

Tortell Poltrona

És una de les parts de la meva feina més agraïda. El públic respon a totes les provocacions.



'Un dia sense riure és un dia perdut'. Poltrona ha fet referència a aquesta frase per resumir l'essència i l'objectiu de les seves actuacions. Durant el taller a ASDI, s'ha complert al peu de la lletra, ja que l'ambient ha estat envoltat de rialles. Ho descriu la directora del centre, Mercè Martínez.

Mercè Martínez

Els aporta molta felicitat. Riure és una teràpia per a tothom.




Martínez ha destacat que fer activitats com aquesta aporta molta felicitat als usuaris i que el riure els serveix també de teràpia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.