Manel Sánchez: 'L'increment de les tarifes del transport públic és un abús per a les famílies'


Temes relacionats

La T-10 de transport públic costarà un 3'7 % més l'any vinent (17/des/10)


  • Comparteix:

El president de la FAV, Manel Sánchez

El president de la FAV, Manel Sánchez

El president de la Federació de Veïns de Sant Cugat (FAV), Manel Sánchez, afirma que la pujada del preu del transport públic, per sobre de l'IPC, és 'desmesurada'. Sánchez remarca que és difícil d'assumir en un any en què els ciutadans ja han fet front a un augment de l'IVA i l'atur es troba a l'ordre del dia. El president de la FAV afirma que la solució a l'augment de preu, any rere any, és que Catalunya tingui un finançament propi.

Sánchez creu que els descomptes del 50% que s'apliquen a les famílies nombroses i que beneficiaran les famílies monoparentals a partir de l'any vinent són positius. Tot i això, assegura que menystenen la gran majoria d'usuaris i contribueixen al fet que de mica en mica els ciutadans perdin poder adquisitiu.

El president de la FAV, Manel Sánchez, explica a Cugat.cat com ha rebut l'entitat la notícia.

Manel Sánchez

L'augment dels preus del transport públic és un abús desmesurat per a les economies familiars.


Segons Sánchez, Sant Cugat pateix un greuge comparatiu, ja que es troba a la segona zona quan altres municipis pertanyen a la zona 1, tot i estar més allunyats de Barcelona.

Sánchez també troba paradoxal que les administracions potenciïn l'ús del transport públic i, en canvi, es doni suport a aquesta apujada del preu. La FAV creu que la solució rau en l'autofinançament de Catalunya i que el país tingui 'el que realment es guanya'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.