Els avis de la residència de la gent gran celebren el Nadal amb amics i familiars


  • Comparteix:

La residència de la gent gran de Sant Cugat ha celebrat aquest dissabte l'arribada del Nadal amb familiars, amics i el personal del centre en un dinar presidit per l'alcalde. Els treballadors i els avis han reciclat diversos objectes per fer la decoració, les targetes de felicitació i també articles per vendre, que han servit per recaptar diners per a la Marató de TV3.

El dinar ha reunit unes 150 persones, que com és tradicional han celebrat l'arribada del Nadal. Els avis i àvies han gaudit d'aquesta celebració en què sempre hi ha moltes sorpreses. Enguany, s'ha projectat un vídeo amb imatges dels residents i treballadors i s'ha llegit un poema sobre la vellesa.

L'alcalde, Lluís Recoder, ha presidit la celebració i ha explicat que serveix per demostrar l'afecte de la ciutat per la gent gran.

Lluís Recoder

Sant Cugat és com una família, els hem de dir que la ciutat pensa en ells i els estima. Hem d'estar molt per ells, especialment en aquestes dates.


Al dinar han assistit amics i familiars dels avis i àvies, que han viscut amb molta il·lusió aquest dia. La directora de la residència, Alícia Puig, ha explicat en què han consistit enguany els preparatius que han fet els residents i treballadors del centre per celebrar la jornada.

Alícia Puig

Aquest any hem reciclat, especialment amb les càpsules de cafè. Hem fet un centre de taula i postals de nadal. El menú el fa la cuina.






L'acte també ha comptat amb la presència de la tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Carmela Fortuny.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.