Absoluta normalitat en el primer dia de tornada a les classes


  • Comparteix:

L'alcalde ha volgut comprovar personalment la marxa del primer dia d'escola.

L'alcalde ha volgut comprovar personalment la marxa del primer dia d'escola.

La normalitat ha estat la tònica dominant en el primer dia del nou curs escolar. Una dotació especial de policies a les entrades dels centres d'ensenyament ha garantit la seguretat en la tornada a l'escola. L'alcalde i una delegació de l'Ajuntament ha visitat alguns dels centres que presenten una nova imatge després de les obres realitzades aquest estiu.

Les aules tornen a estar plenes d'estudiants. L'entrada, aquest matí, als centres d'ensenyament de la ciutat ha estat molt tranquil·la tot i tractar-se del primer dia d'escola pels 16.000 mil nens i nenes que han començat el curs escolar. L'alcalde, Lluis Recoder, ha fet un recorregut per alguns centres educatius i ha destacat el bon funcionament d'una jornada que acostuma a ser la més problemàtica del curs escolar.

Lluis Recoder

El primer dia d'escola ha estat molt tranqil. Els centres educatius de la ciutat estaven enllestits per rebre els estudiants.


L'ajuntament ha ampliat el nombre de policies locals a les entrades de les escoles per evitar problemes de circulació, sobretot en aquells centres on l'accés es preveia més complicat.

Lluis Recoder

Més de vint policies cubriran l'entrada a les escoles de la ciutat prioritzant els centres d'educació primària.


Aquest matí s'ha obert el pas a la cruïlla del carrer Valldoreix amb San Buenaventura i Rosselló per poder accedir a la novena escola de primària situada a l'edifici de Novaula. També s'ha asfaltat l'avinguda Alcalde Barnils que comunica Coll Favà amb el polígon de Can Sant Joan on es troben l'escola Thau, l'Àgora i el Pureza de Maria. I avui mateix s'ha posat en marxa la segona linia del CEIP Collserola i la nova escola Gerbert d'Orlach a Coll Favà.
D'altra banda, els alumnes també han pogut estrenar els nous equipaments de l'escola Collserola i al CEIP Joan Maragall.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.