L'organització Pim Pam Pum es presenta a la ciutat amb una pedalada popular


  • Comparteix:

El punt de trobada ha estat el Parc de la Pollancreda

El punt de trobada ha estat el Parc de la Pollancreda

Una pedalada solidària ha servit per presentar aquest diumenge la nova organització santcugatenca Pim Pam Pum. Una seixantena de persones de totes les edats han participat en aquesta bicicletada popular en suport de la campanya 'Un nen, una joguina', que cada any organitza el Grup de Joves de la Parròquia i Càritas.

Els participants han recorregut 12 quilòmetres pels carrils bici de Sant Cugat en una ruta de dues hores amb grau de dificultat baix per permetre la participació de famílies. El president de l'associació Pim Pam Pum, Jordi Calm, ha explicat l'objectiu de la iniciativa.

Jordi Calm

L'objectiu és col·laborar amb altres entitats. Per participar s'havia de dur una joguina, que recollim per al projecte 'un nen, una joguina'.


Calm ha fet un balanç positiu de l'activitat per la implicació que han demostrat els participants. En acabar la pedalada, s'ha sortejat entre els inscrits una samarreta del Regal Barça signada per tots els seus jugadors.

La iniciativa ha servit per presentar l'organització, de recent creació, que organitza activitats lúdiques que serveixen per recaptar fons per a diferents entitats solidàries.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.