La crisi econòmica no influeix en la venda de torrons a Sant Cugat. Les principals pastisseries de la ciutat han assegurat a Cugat.cat que el nivell de venda de torrons s'està mantenint invariable respecte altres anys. El torró de crema de festucs i de cacauet amb mel caramelitzada són les novetats d'enguany.
Coneix com es fan els torrons de Nadal a Cugat tv
Les pastisseries indiquen que en el dia a dia sí que han notat un descens en la seva facturació, però han explicat que amb l'arribada de les festes, com Nadal o Pasqua, les vendes es mantenen inalterables.
Els mestres pastissers Jaume Sàbat i Josep Maria Roura han explicat a Cugat.cat els nous torrons que aquest any trobaran els santcugatencs.
Jaume Sàbat i Josep Maria Roura
Hem creat un torró amb crema de festucs. / La novetat d'enguany és el de cacauet amb mel.
Tot i les novetats, el torró de crema continua sent el més venut a les pastisseries santcugatenques.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.