Els empleats de neteja demanen que els mantinguin els seus contractes amb el canvi d'empresa


Temes relacionats

Una filial de Sacyr pren el relleu a TMA-Grup Sánchez en la recollida d'escombraries (21/des/10)


  • Comparteix:

Camió de TMA-Grup Sánchez

Camió de TMA-Grup Sánchez

Una seixantena de treballadors de la recollida d'escombraries i de la neteja viària de la ciutat han reivindicat que se'ls mantinguin les mateixes condicions laborals tot i el canvi d'empresa contractada. Ho han fet concentrant-se aquest dilluns davant l'Ajuntament, mentre s'aprovava al ple la concessió del servei municipal a l'empresa Sufi. Els empleats temen que amb l'arribada de la nova empresa l'Ajuntament aprofiti per rebaixar les condicions dels seus contractes.

L'assessor sindical de la federació de Serveis Públics, Eusebio Arellano, ha explicat les reivindicacions de la plantilla.

Eusebio Arellano

No ens garanteixen la permanència de la plantilla i que ens respectaran les condicions econòmiques que tenim al conveni.



El regidor del PSC, Ferran Villaseñor, ha exposat al ple que, d'una banda, hi ha un grup de treballadors que farà menys hores i, per tant, rebran una remuneració més reduïda. D'altra banda, també ha subratllat que l'empresa tindrà empleats que s'acolliran a dos convenis diferents.

Ferran Villaseñor

Hi haurà treballadors que faran menys hores i cobraran menys. També els empleats s'adequaran a dos convenis diferents.




La concentració s'ha diluït sense incidents, tot i que els empleats han anunciat que prendran mesures si se'ls rebaixen les condicions dels seus contractes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.