El president el Gremi d'Hosteleria de Sant Cugat, Josep Baeta, ha explicat a Cugat.cat com han estat els sopars d'empresa que s'han celebrat enguany.
Josep Baeta
Han sigut molt més fluixos de feina que l'any passat. Les empreses pagaven els sopars i ara els organitzen els treballadors.
A més, Baeta també ha criticat el servei que ofereixen restaurants xinesos i els anomenats woks, ja que, en tenir un personal que no celebra aquestes festes, poden oferir un producte molt més econòmic. Segons Baeta, aquest servei podria considerar-se com un exemple de 'competència deslleial'.
Tot i això, altres establiments com El Mesón afirmen notar la crisi, però creuen que, oferint un bon producte, poden animar les empreses a celebrar sopars nadalencs. Escoltem el seu propietari, Pepe Romero.
Pepe Romero
Evidentment que la crisi ja s'està notant, però normalment les empreses no volen perdre la tradició dels sopars de Nadal
Un altra tendència d'enguany, referent als sopars nadalencs, és repartir més les dates per celebrar-los en lloc de concentrar-se en unes jornades concretes.
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.