Cau un 50% la facturació dels sopars de Nadal respecte l'any passat


Temes relacionats

Josep Baeta: 'És pràcticament impossible complir la normativa de sanitat dels bars i restaurants' (12/mai/09)

Els restaurants La Piña de Plata i Casablanca, recomanats per la Guia Michelin (23/gen/09)

Els restaurants de Sant Cugat, tot i notar la crisi, no es plantegen abaixar preus (27/oct/08)


  • Comparteix:

El president del Gremi d'Hosteleria de Sant Cugat, Josep Baeta, en una entrevista a Cugat.cat

El president del Gremi d'Hosteleria de Sant Cugat, Josep Baeta, en una entrevista a Cugat.cat

El president del Gremi d'Hosteleria de Sant Cugat, Josep Baeta, afirma que la facturació dels restaurants de la ciutat pels àpats de Nadal que organitzen les empreses s'ha reduït un 50%. A més, també ha destacat que la davallada més gran s'ha produït els dos divendres de la segona i tercera setmana de desembre. Tot i això, el propietari d'El Mesón, Pepe Romero, destaca que la gent té ganes de fer sopars i que el que cal són bones propostes.

Els àpats nadalencs d'enguany a la ciutat han notat la crisi, segons el president el Gremi d'Hosteleria de Sant Cugat, Josep Baeta. Enguany els dinars i sopars de Nadal que s'han celebrat a la ciutat són més reduïts i estan organitzats pels mateixos treballadors. Això ha provocat que els restaurants hagin hagut de reduir despeses amb menús més econòmics i amb una reducció del personal del 20 al 30%.

El president el Gremi d'Hosteleria de Sant Cugat, Josep Baeta, ha explicat a Cugat.cat com han estat els sopars d'empresa que s'han celebrat enguany.

Josep Baeta

Han sigut molt més fluixos de feina que l'any passat. Les empreses pagaven els sopars i ara els organitzen els treballadors.


A més, Baeta també ha criticat el servei que ofereixen restaurants xinesos i els anomenats woks, ja que, en tenir un personal que no celebra aquestes festes, poden oferir un producte molt més econòmic. Segons Baeta, aquest servei podria considerar-se com un exemple de 'competència deslleial'.

Tot i això, altres establiments com El Mesón afirmen notar la crisi, però creuen que, oferint un bon producte, poden animar les empreses a celebrar sopars nadalencs. Escoltem el seu propietari, Pepe Romero.

Pepe Romero

Evidentment que la crisi ja s'està notant, però normalment les empreses no volen perdre la tradició dels sopars de Nadal









Un altra tendència d'enguany, referent als sopars nadalencs, és repartir més les dates per celebrar-los en lloc de concentrar-se en unes jornades concretes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.