TMA-Grup Sánchez contempla dur l'Ajuntament als jutjats per l'adjudicació del servei d'escombraries


Temes relacionats

Una filial de Sacyr pren el relleu a TMA-Grup Sánchez en la recollida d'escombraries (21/des/10)

Els empleats de neteja demanen que els mantinguin els seus contractes amb el canvi d'empresa (21/des/10)


  • Comparteix:

La família Sánchez, present al ple on es va adjudicar la concessió

La família Sánchez, present al ple on es va adjudicar la concessió

L'empresa TMA-Grup Sánchez acusa d''obscurantisme' l'Ajuntament en l'adjudicació del servei d'escombraries a la companyia Sufi. Segons TMA, que fins ara ostentava aquesta responsabilitat, diversos punts del concurs haurien perjudicat 'de forma flagrant' la seva oferta. L'empresa santcugatenca, que contempla arribar als tribunals, recorda que Sufi està vinculada al cas Gürtel i a 23 episodis més de presumpta corrupció.

Segons l'empresa local, hi ha diversos punts del concurs sobre recursos humans i tècnics, instal·lacions provisionals i freqüència de recollida en els quals se'ls ha perjudicat 'de forma flagrant'. Per contrarestar aquesta decisió, TMA-Grup Sánchez estudiarà les pliques de la concessió i presentarà un primer recurs al consistori. Si rep una resposta negativa de l'Ajuntament, l'empresa local portarà el cas als tribunals.

El gerent de TMA-Grup Sánchez, Andreu Sánchez, ha remarcat a Cugat.cat que hi ha hagut 'obscurantisme' en el procés d'adjudicació.

Andreu Sánchez

Sí que hi ha hagut una mica d'obscurantisme en l'adjudicació del servei a aquesta empresa.



A part d'aquestes crítiques, TMA-Grup Sánchez posa en dubte la idoneïtat de Sufi per a la concessió. En aquest sentit, la companyia lamenta que l'Ajuntament no hagi fet confiança en el seus serveis malgrat ser santcugatenca i, en canvi, s'hagi decantat per una de madrilenya.

Andreu Sánchez també ha repassat presumptes casos de corrupció als quals estaria vinculada la nova concessionària.

Andreu Sánchez

Només cal anar a Google per veure les referències de l'empresa guanyadora. Està vinculada al cas Gürtel i a altres casos de corrupció.



Sánchez ha afegit que, des de l'Ajuntament, 's'ha teledirigit i manipulat' la plantilla de la seva empresa durant el procés per perjudicar els seus interessos. Segons el gerent, almenys una licitadora va oferir signar un preconveni laboral als seus empleats per millorar la seva oferta en el concurs.

L'empresa Sufi s'encarregarà de la recollida d'escombraries i de la neteja viària a la ciutat durant els propers 12 anys. L'adjudicació ha rebut aquest dilluns el suport de tots els grups polítics, excepte l'abstenció del PP. En la sessió plenària, no ha prosperat un recurs de TMA Grup Sánchez contra el concurs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.