Sant Cugat millora la coordinació entre els cossos de seguretat locals i catalans


  • Comparteix:

Els cossos de seguretat locals, més coordinats amb la Xarxa Rescat

Els cossos de seguretat locals, més coordinats amb la Xarxa Rescat

L'Ajuntament forma part de la Xarxa Rescat, que permetrà millorar la resposta i la coordinació dels cossos de seguretat catalans en casos d'emergència. Aquesta adhesió ha facilitat la implantació a Sant Cugat del programa de gestió policial Sipcat, que unifica les informacions de les policies locals de Catalunya. D'aquesta manera, el cos local millora les comunicacions en matèria de seguretat passant dels sistemes analògics als digitals.

El cap de la Policia Local, Josep Maria Escarré, ha explicat al magazín 'Sant Cugat a fons' quins avantatges suposa per al cos de seguretat municipal la utilització del programa Sipcat.


Josep Maria Escarré

Fins ara totes les policies de Catalunya utilitzàvem les mateixes bases de dades pel que fa als atestats policials. Faltava unificar les feines administratives.





La Xarxa Rescat aplega, entre altres ens, els Mossos d'Esquadra, els Bombers de la Generalitat, Protecció Civil i el Servei d'Emergències Mèdiques.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.