Sacyr replica a TMA que no té cap vinculació amb la trama Gürtel


Temes relacionats

TMA-Grup Sánchez contempla dur l'Ajuntament als jutjats per l'adjudicació del servei d'escombraries (22/des/10)

Una filial de Sacyr pren el relleu a TMA-Grup Sánchez en la recollida d'escombraries (21/des/10)


  • Comparteix:

El grup Sacyr Vallehermoso va comprar Sufi el 2005

El grup Sacyr Vallehermoso va comprar Sufi el 2005

El grup Sacyr Vallehermoso, propietari de l'empresa guanyadora de la concessió de recollida d'escombraries a Sant Cugat, Sufi SA, nega cap implicació en la trama de corrupció Gürtel. En resposta a les crítiques de l'anterior concessionària, TMA-Grup Sánchez, un portaveu de Sacyr ha aclarit que la persona imputada en la trama va deixar d'estar vinculada amb l'empresa quan el grup va comprar Sufi.

Tot i que no han volgut fer declaracions, els portaveus de Sacyr Vallehermoso han indicat a Cugat.cat que la presumpta vinculació d'un directiu de Sufi amb el cas Gürtel és anterior a la compra de l'empresa per part de Sacyr Vallehermoso. Les mateixes fonts, que no han volgut fet cap comentari sobre el concurs públic del servei de neteja viària a Sant Cugat, han subratllat que la persona imputada va deixar de pertànyer a Sufi en el moment de la compra per part de Sacyr, l'any 2005.

Sacyr Vallehermoso respon així les declaracions del gerent de TMA-Grup Sánchez, que va desqualificar l'adjudicació a Sufi del contracte de recollida d'escombraries i neteja viària a la ciutat per la seva presumpta relació amb casos de corrupció.

De la seva banda, l'equip de govern municipal no ha volgut respondre les crítiques d'Andreu Sánchez al concurs públic, que va qualificar d'obscur.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.