Sant Cugat donarà pas al 2011 amb una festa a la ZEM Rambla del Celler


  • Comparteix:

La festa de cap d'any serà al PAV2

La festa de cap d'any serà al PAV2

Sant Cugat donarà la benvinguda a l'any amb una revetlla al PAV2 de la Rambla del Celler organitzada per l'Ajuntament. Els punxa-discs Buenavista i Perotútehasvisto seran els encarregats de donar ritme musical a la festa, que donarà el tret de sortida a dos quarts d'una de la matinada. Les entrades es poden comprar anticipadament al Casal de Joves TorreBlanca i a Cugat.cat per un preu de 20 euros i a la taquilla per 24 euros.

El canvi de normativa va impedir que l'any passat la festa se celebrés a l'equipament esportiu. Enguany, resoltes aquestes mancances la festa de Cap d'Any torna al PAV2. L'espai que ja està condicionat tindrà un aforament de fins a 800 persones.

La regidora d'Educació i Joventut, Esther Salat, ha explicat que aquestes millores permeten ampliar els usos de les instal·lacions.

Esther Salat

Ara l'equipament està preparat per acollir actes esportius i també espectacles de gran format i festes com aquesta o carnestoltes.



L'última nit de l'any a la ZEM Rambla del Celler va adreçada als joves de més de 16 anys i ofereix descomptes a tots aquells que tinguin la T-Jove. La celebració s'allargarà fins a dos quarts de sis del matí.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.