Les corals de la ciutat porten l'esperit nadalenc per tota la ciutat


Temes relacionats

Les nadales al carrer tornaran a omplir de música l'eix comercial amb més de 300 nens i nenes (23/des/10)


  • Comparteix:

El concert ha omplert la plaça de Lluís Millet

El concert ha omplert la plaça de Lluís Millet

Els santcugatencs s'han bolcat amb les set corals de les escoles de la ciutat que aquest dijous han portat les tradicionals nadales per tot el municipi. Més de 300 nens i nenes han omplert l'eix comercial de la ciutat d'esperit nadalenc i han finalizat la jornada festiva amb un concert a la plaça de Lluís Millet. Mira-ho a Cugat tv

Els 300 nens i nenes de les corals de la ciutat han recorregut aquest dijous a la tarda els carrers de Sant Cugat entonant des de les nadales més tradicionals fins a les més modernes, tant a nivell de carrer com a l'interior de les botigues.

La portaveu de la Comissió d'Escoles de Música de la ciutat, Gemma Navarra, ha explicat l'objectiu de la proposta.

Gemma Navarra

Són més de 300 nens i nenes pels carrers, amb un ambient molt càlid i amb l'objectiu que els nens transmetin l'encant màgic del Nadal a tots els santcugatencs.



Navarra ha destacat l'alegria i il·lusió dels nens i nenes participants i l'al·licient que tenen amb els regals i obsequis que els han fet els ciutadans i comerciants després de cada cançó.

El fi de festa s'ha fet a la plaça de Lluís Millet, amb un concert multitudinari que ha fet les delícies dels espectadors.

Dins el repertori, no hi han faltat cançons tradicionals com el 'El noi de la mare', 'El desembre congelat' i 'Fum, fum, fum', entre d'altres temes més moderns.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.