CAVIS col·loca una taula informativa diumenge amb motiu del Dia Mundial de l'Alzheimer


  • Comparteix:

Rosa Ribas signant un conveni amb La Caixa.

Rosa Ribas signant un conveni amb La Caixa.

Amb motiu de la celebració del Dia Mundial de l'Alzheimer, que se celebra aquest diumenge, la Fundació Cavis muntarà una taula informativa al carrer Santiago Rusinyol tocant a la plaça del Monestir. L'objectiu és sensibilitzar la ciutadania de la problemàtica de la malaltia així com donar suport als familiars dels afectats.

És la demència senil més freqüent que afecta a la memòria, les habilitats, el llenguatge i progressivament a altres facultats. L'alzheimer és una malatia irreversible que provoca un deteriorament de la qualitat de vida del malalt i del seu entorn familiar. Per informar i assessorar sobre la problemàtica dels malalts amb demència i els seus familiars, la Fundació Cavis, que gestiona el centre d'Alzheimer de Sant Cugat se suma aquest diumenge a la celebració del Dia Munidal de l'Alzheimer.
Sota el lema "Ajuda'ns a ajudar-los" la Fundació pretén sensibilitzar i educar els ciutadans davant la problemàtica de les demències i oferir al mateix temps ajuts als familiars que tenen a casa un malalt d'Alzheimer. Ens ho explica la presidenta de Cavis, Rosa Ribas.

Rosa Ribas

La intenció és oferir informació a la ciutadania perquè coneguin millor la malaltia.


A banda d'aquest acte central que se celebrarà dissabte al carrer Santiago Rusinyol, l'associació santcugatenca organitzarà més sessions informatives durant l'any.

Rosa Ribas

Durant l'any organitzarem sessions informatives obertes al públic.


La primera xerrada interactiva, a càrrec de professionals, que tancarà la celebració del Dia Munidal de l'Alzheimer es farà el proper 23 de setembre a la mateixa seu del centre Alzheimer.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.