Una festa al PAV2 dóna la benvinguda al 2011

El PAV 2 es converteix en una gran discoteca per cap d'any

Societat

Publicat el 31/des/10 per Quim Sala

Sant Cugat dóna la benvinguda al 2011 amb una revetlla al PAV2 de la Rambla del Celler. La festa de l'última nit de l'any portarà música ballable i coneguda, on destacarà el pop i l'electrònica amb cançons d'artistes com Lady Gaga, Kesha i Artic Monkeys. La festa, organitzada per l'Ajuntament i amb la col·laboració de Cugat.cat, va adreçada a joves majors de 16 anys i donarà el tret de sortida a dos quarts d'una de la matinada.

Els punxa-discos Buenavista i Perotútehasvisto són els encarregats de donar ritme musical a una festa que té un aforament per a 800 persones.

L'any passat no es va poder celebrar la festa de cap d'any al PAV2 per un canvi de normativa. La regidora d'Educació i Joventut, Esther Salat, ha explicat que ara l'espai ja està condicionat i ha indicat que les millores permetran ampliar els usos de les instal·lacions.

Esther Salat

Ara l'equipament està preparat per acollir actes esportius i també espectacles de gran format i festes com aquesta o carnestoltes.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Les entrades tenen un preu de 24 euros a taquilla i tothom que tingui la T-Jove gaudirà d'un descompte. Està previst que la celebració s'allargui fins a dos quarts de sis del matí.