Sant Cugat encara la setmana de Reis amb jocs al carrer i teatre pensats per als més petits

La plaça d'Octavià serà una jornada més l'epicentre de l'activitat

Societat

Publicat el 3/gen/11 per Adrià Claramunt

Sant Cugat començarà la setmana de Reis amb la tradicional fira d'artesania que ocuparà la plaça del Rei fins aquest dimecres, de deu del matí a les nou del vespre. Els jocs de carrer ocuparan, matí i tarda, la plaça d'Octavià, que compartiran espai amb el taller de construcció que es farà a dins de l'Envelat. També a l'Envelat i al punt de les sis de la tarda, la companyia la Roda ofereix el teatre musical 'La rateta que escombrava l'escaleta'.

La tradicional fira d'artesania que s'ha inaugurat aquest diumenge a la plaça del Rei torna a obrir les seves portes aquest dilluns. Organitzada per l'Ajuntament, romandrà oberta de deu del matí a nou del vespre.

La plaça d'Octavià, epicentre dels actes d'aquest Nadal a la ciutat, ofereix, a partir de les onze del matí fins a les dues del migdia i de cinc de la tarda a vuit del vespre, els jocs de carrer 'Colors de Monstre' de la mà de Tombs Creatius.

També a la plaça d'Octavià, però a l'espai de l'Envelat, l'Ajuntament organitza a partir de les onze del matí el taller de construcció 'Uau! Quin estel d'Orient', a càrrec de l'Obrador Lúdic. A dos quarts d'una del migdia, hi haurà un segon torn d'aquesta activitat.

A les sis de la tarda i també a l'Envelat, la companyia la Roda portarà a escena el teatre musical 'La rateta que escombrava l'escaleta'. Aquesta activitat, organitzada per l'Ajuntament, està recomanada per a infants a partir dels tres anys i té un cost de tres euros.