Més zones verdes i una baixada d'impostos municipals, peticions a la nova alcaldessa


  • Comparteix:

Més zones verdes i una baixada d'impostos municipals són les principals peticions dels santcugatencs per la nova alcaldessa, Mercè Conesa, de cara a l'any vinent. Tot i això, molts ciutadans s'han mostrat satisfets amb la feina feta fins ara i han demanat al proper any que l'alcaldessa continuï la línia de govern del seu predecessor en el càrrec, Lluís Recoder.

La crisi econòmica és una de les principals preocupacions dels santcugatencs per a l'any vinent. Per aquesta raó, molts ciutadans demanen a la nova alcaldessa de Sant Cugat que un dels eixos de la seva política se centri a millorar la situació econòmica actual i a crear més llocs de feina.

Altres peticions santcugatenques han passat per millorar el mercat de la ciutat, estudiar la limitació de vehicles a l'eix comercial per afavorir el comerç local i una millor atenció social per als ciutadans.

Santcugatencs

Demanem que se centri a lluitar contra la crisi. / Cal que els carrers estiguin més nets. / S'ha de reformar el mercat.




També hi ha hagut elogis a la nova alcaldessa i el desig de mantenir la mateixa línia política que fins ara ha portat a terme l'exalcalde Lluís Recoder.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.