Valldoreix converteix l'ofrena del pessebre en una donació d'aliments a Càritas


  • Comparteix:

Càritas rebrà gairebé 200 quilos d'aliments reunits aquest cap de setmana durant les sis representacions del pessebre interactiu de Valldoreix. El Casal de Cultura, com cada principi d'any, retorna vigència a la tradicional ofrena d'aliments al nen Jesús, amb productes que es distribuiran des de la parròquia de Sant Cebrià.

Valldoreix fusiona de nou ciutadania i solidaritat durant les sis representacions del pessebre. D'una banda, l'espectacle busca la interactivitat amb el públic, convertint els assistents en apuntadors dels actors a través de fragments bíblics. I de l'altre, el pessebre busca la solidaritat dels valldoreixencs.

Com a l'ofrena d'aliments al matrimoni de Maria i Josep, els valldoreixencs entreguen al nen Jesús productes, que ara van destinants als desfavorits d'avui dia. Per la presidenta de l'EMD, Montserrat Turu, la solidaritat atorga simbolisme de l'acte.

Montserrat Turu

No només té un contingut de festa i tradició, sinó també un contingut solidari per aquella gent que ho necessita.



Juntament amb Pentagrama i cantaires de les corals del poble, el Grup de Teatre Espiral ha ofert al Casal de Cultura sis representacions d'aquest pessebre interactiu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.