Dona Informació engega un servei de mainederes perquè les mares puguin assisistir a conferències


  • Comparteix:

L'Ajuntament, a través del servei de Dona Informació posa en marxa a partir del 25 de setembre un cicle de conferències per tal de divulgar temes de salut entre les dones. De forma experimental, s'engega un servei de mainederes que permetrà, que les mares que tinguin fills al seu càrrec, puguin assistir a les conferències.

L'objectiu d'aquesta inicitiva, que inclou 8 xerrades, és proporcionar informació relacionada amb la salut femenina com ara malalties cardiovasculars, càncer així com aquells aspectes amb els que diàriament es pot trobar una dona. Ens ho explica la regidora d'acció cívica i igualtat, Marta Subirà.

Marta Subirà

Són xerrades sobre els problemes que afecten diariament la salut de les dones.


A més, com a novetat i per facilitar la màxima assitència als actes s'oferirà un servei gratuït de cangurs a la Casa de Cultura mentre duri la conferència.

Marta Subirà

El servei de cangurs servirà perquè aquelles persones que han de tenir cura dels nens puguin assistir a les xerrades.


Doctors i experts en el sector seran els encarregats de fer les sessions del cicle "Salut i Dona". Unes conferències en les que també hi tindrà cabuda un torn obert de preguntes i, depenent del tema que es tracti, es realitzarà alguna pràctica.
Totes les conferències es faran al Claustre del Monestir a partir de dos quarts de set de la tarda. La primera tindrà lloc el 25 de setembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.