Ses Majestats arriben en carruatge a Valldoreix


  • Comparteix:

Ses Majestats seran rebuts amb una xocolatada

Ses Majestats seran rebuts amb una xocolatada

Els Reis Mags arriben a Valldoreix en carruatge a les sis de la tarda. Després de la tradicional ofrena al nen Jesús a l'església de l'Assumpció, la cavalcada recorrerà els principals carrers del territori al ritme de la Valldoreix Dixieland Jazz Band. Els Reis finalitzaran el recorregut a la plaça de Pompeu Fabra, davant de la seu de l'EMD, on els esperarà una xocolatada i diversos tallers infantils.

La cavalcada arrencarà a l'església de l'Assumpció i recorrerà els següents carrers de Valldoreix: rambla de Jacint Verdaguer, plaça del Mas Roig, avinguda de Jacint Verdaguer, passeig de l'Oreneta, plaça dels Ocells, avinguda de l'alcalde Ramon Escayola, passeig de Rubí i plaça de Can Cadena fins arribar a la plaça de Pompeu Fabra, seu de l'EMD.

La vocal de Cultura de Valldoreix, Teresa Veciana, ha explicat com es rebran els Reis a la seva arribada a l'EMD. Són declaracions a Cugat.cat.

Teresa Veciana

Els Reis pujaran al balcó i se'ls entregaran les claus de totes les cases.


A partir de dos quarts de set de la tarda, la plaça de Pompeu Fabra acollirà una xocolatada i diversos tallers de pintura, dibuix i decoració de globus. Veciana ha explicat que, en cas de pluja, aquestes activitats es traslladaran dins l'edifici de l'EMD i ha indicat que la cavalcada només s'anul·là si fa 'molt mal temps'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.