Oberta la votació popular del 7è Concurs Fotogràfic del Consell Comarcal


  • Comparteix:

Una de les fotos premiades en edicions anteriors

Una de les fotos premiades en edicions anteriors

Ja es poden fer les votacions per elegir les millors imatges del Concurs Fotogràfic del Vallès Natural, convocat pel Consell Comarcal del Vallès Occidental. Aquest concurs vol donar a conèixer l'entorn natural de la comarca i sensibilitzar els ciutadans sobre la conservació del medi. En aquesta edició, s'han registrat 113 participants que han presentat un total de 227 fotografies.

Tothom que ho vulgui pot participar en la votació popular, amb una única votació per a cadascuna de les categories: paisatge, fauna i flora, i patrimoni arquitectònic i cultural. El vot es pot fer a través del web Vallesnatural.com com a participant o bé com a interessat, però en aquest cas cal registrar-se prèviament per rebre un correu electrònic amb l'enllaç per fer la votació. Es concedirà un premi de 300 euros a la fotografia que resulti més votada pel públic.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.