Milers de persones han rebut els Reis Mags al centre de la ciutat


  • Comparteix:

Els Reis Mags han passejat pel centre de la ciutat

Els Reis Mags han passejat pel centre de la ciutat

Els Reis Mags de l'Orient ja han arribat a Sant Cugat i ho han fet, un any més, en helicòpter. Milers de persones han seguit la cavalcada, que ha passejat a Ses Majestats pel centre de la ciutat, començant, així, una de les nits més màgiques de l'any. Els més petits de la casa han viscut de prop l'experiència de conèixer els Reis, ja que han pogut parlar amb ells i donar-los les cartes, a la Plaça de la Vila. Segueix la cavalcada de Sant Cugat a Cugat tv

El parc de l'Arborètum ha estat on l'helicòpter ha deixat els Reis Mags de l'Orient. Allà han tingut el primer contacte amb els infants santcugatencs i els han dedicat les primeres paraules. L'alcaldessa, Mercè Conesa, també ha tingut paraules per als ciutadans i ciutadanes i, especialment, per als més petits.

Mercè Conesa

En aquest any de crisi hem de demanar que la ciutat tingui un futur millor i que totes les famílies poguem tenir feina. També hem de saber compartir les joguines.


Ses Majestats han passejat pel centre de la ciutat aconseguit captivar els nens i nenes que han observat els carruatges de la cavalcada. Les seves cares eren la clara mostra de que aquesta nit omplirà d'il·lusió i màgia les llars santcugatenques. Els més petits esperaven, amb moltes ganes, l'arribada dels Reis Mags, sobretot per demanar-los allò que més desitgen.

Nens

Un lego i un patinet. / Una lanxa teledirigida. / Un quad petit teledirigit i una baldufa.


En arribar a la Plaça de la Vila, Melcior, Gaspar i Baltasar han tornat a dirigir unes paraules als més petits i han rebut amb els braços oberts a aquells que encara no els havien pogut donar les cartes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.