L'Ajuntament garanteix els drets dels treballadors amb la nova concessió de la neteja de carrers


Temes relacionats

Vaga indefinida del servei d'escombraries de TMA-Grup Sánchez a partir de divendres ( 5/gen/11)

Els treballadors de TMA-Grup Sánchez acusen l'Ajuntament de no garantir la integritat de la plantilla ( 5/gen/11)


  • Comparteix:

La tinenta d'alcalde Cristina Paraira, en imatge d'arxiu

La tinenta d'alcalde Cristina Paraira, en imatge d'arxiu

L'Ajuntament assegura que els drets dels treballadors de la recollida d'escombraries i neteja viària de la ciutat estan garantits amb la nova concessió del servei a l'empresa Valoriza, abans Sufi. Arran de la vaga convocada a partir de divendres pels treballadors de TMA-Grup Sánchez, el consistori remarca que 'cadascun dels llocs de feina estan garantits' i que la companyia adjudicatària s'hi ha compromès per escrit.

Segons l'àrea de Serveis Urbans, les pliques del concurs van garantir que l'adjudicatària subrogaria tots els empleats i respectaria els drets de què gaudien en l'anterior concessionària, l'empresa TMA-Grup Sánchez. En aquest escrit de la companyia, Valoriza també obre les portes a 'treballar en la negociació d'un conveni col·lectiu'.

En paral·lel, la tinenta d'alcalde de Serveis Urbans, Cristina Paraira, demana 'comprensió a la ciutadania' i 'col·laboració per intentar reduir al màxim les possibilitats de generació de residus'.

Cristina Paraira

Fem una crida a la ciutadania. Sabem que és un servei amb impacte. Demanem esforç i col·laboració a l'hora de deixar les deixalles.



Paraira ha afegit que l'Ajuntament respecta el dret de vaga dels treballadors i espera que es faci el mateix amb els serveis mínims decretats per la Generalitat. La tinenta d'alcalde també s'ofereix als representants dels treballadors per obrir una via de diàleg per canalitzar les seves inquietuds.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.