Una nova oficina informarà les famílies sobre el procés de preinscripció escolar


  • Comparteix:

La nova oficina es posa en marxa aquest dimarts

La nova oficina es posa en marxa aquest dimarts

L'Oficina Municipal d'Escolarització es posa en funcionament des d'aquest dimarts per orientar i informar famílies i alumnes sobre el procés de preinscripció escolar als centres educatius de la ciutat. La nova oficina oferirà el nombre de places i vacants de cada escola, els nivells que s'imparteixen i el cost de les activitats extraescolars, entre d'altres informacions. Aquesta oficina, ubicada a l'Ajuntament, romandrà oberta de dimarts a divendres en horari de matí fins a principis de juny.

Les consultes es podran fer trucant al telèfon 93 565 70 00 o de manera presencial a l'Ajuntament, de dimarts a divendres de deu del matí a dues del migdia o els dimecres de quatre de la tarda a tres quarts de set del vespre. L'Oficina Municipal d'Escolarització ofereix informació sobre tots els centres públics i privats concertats que estan sostinguts amb fons públics.

D'altra banda, l'Ajuntament ha anunciat les dates de les jornades de portes obertes als centres públics d'educació infantil i primària de la ciutat. L'escola Collserola obrirà el seu centre el tercer dimecres de gener. La darrera setmana del mes serà el torn de les escoles Pins del Vallès, Joan Maragall, Pi d'en Xandri, la Floresta, Catalunya, Gerbert d'Orlhac i Turó de Can Mates. L'últim dia del mes, el 31 de gener, obrirà les seves portes l'escola Ciutat d'Alba i l'endemà les escoles l'Olivera i Jaume Ferran i Clua tancaran aquestes jornades per mostrar les seves instal·lacions. L'obertura de portes a totes les escoles començarà entre dos quarts de sis i les sis de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.