Més de 7.000 persones han passat per l'Envelat de Nadal


  • Comparteix:

Roda de premsa de balanç de les activitats

Roda de premsa de balanç de les activitats

Més de 7.000 santcugatencs han assistit a alguna de les propostes de tallers o espectacles proposats per l'Envelat de Nadal, ubicat a la plaça d'Octavià. L'alt seguiment de les cavalcades de Reis a la ciutat, l'alta assistència de les propostes del Museu i del Casal de Joves TorreBlanca, i el ple dels concerts al Teatre-Auditori fan que l'Ajuntament consideri tot un èxit les propostes d'aquestes festes.

La cavalcada de Reis del centre de la ciutat, on van participar 19 carrosses i sis bandes musicals, va ser seguida per unes 40.000 persones, segons els organitzadors. D'aquesta manera, aquest ha estat l'acte més multitudinari d'aquestes festes.

Les representacions de 'Pedra i Sang' es consoliden com una de les noves tradicions de la ciutat amb 800 espectadors després de vuit representacions, segons els organitzadors. L'encesa de llums de Nadal, l'inici simbòlic de les festes, va reunir unes 2.500 persones a la plaça d'Octavià.

L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha titllat d''èxit' el conjunt de propostes nadalenques posant l'accent en l'Envelat.

Mercè Conesa

Tots els espectacles de l'Envelat han estat un èxit. 4.000 persones han assistit als matins i 3.500 a les tardes.


La festa de Cap d'Any organitzada per l'Ajuntament al PAV-2 va comptar amb la participació de 250 joves d'entre 16 i 18 anys.

Durant la presentació de les dades, el tinent d'alcalde de Cultura, Xavier Escura, ha destacat la fidelitat del públic a les propostes nadalenques organitzades pel Teatre-Auditori recordant que l'aforament ha quedat petit en diverses ocasions.

Conesa ha tingut paraules de condemna per als actes vandàlics contra el pessebre ubicat a la plaça de Barcelona i ha recordat que es tracta d'una iniciativa veïnal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.