Els botiguers esperen remuntar les vendes dels últims mesos amb les rebaixes


Temes relacionats

Inici de rebaixes amb bones previsions dels comerciants ( 7/gen/11)


  • Comparteix:

El període de rebaixes arrenca amb força amb l'objectiu de multiplicar les vendes en comparació amb l'època nadalenca, segons els comerciants consultats per Cugat.cat. Els consumidors confessen que 's'han estat esperant' i que 'no han gastat durant el Nadal' amb la intenció d'aprofitar les rebaixes. Els botiguers, conscients d'aquest fenomen, proporcionen ofertes i descomptes d'entre un 10 i un 50% per remuntar les vendes dels últims mesos.

Els botiguers de la ciutat afirmen que les vendes nadalenques de l'any passat 'no han estat el què s'esperaven' i que 'la gent no ha comprat tant com en èpoques anteriors'. Segons els comerciants, això es deu a la crisi econòmica i al fet que molta gent 's'ha esperat a les rebaixes per aconseguir productes a més bon preu'.

Comerciants

S'ha notat a l'hivern molta crisi. / Molta gent deia que vindria a les rebaixes. / Hem notat que la gent s'esperava. / Ara la gent té ganes de comprar.



Els consumidors consultats per Cugat.cat admeten que durant l'època nadalenca no s'han excedit en les compres tot i que també insisteixen que no volen gastar gaire durant les rebaixes i que només compraran allò que realment necessiten.

Consumidors

Hem esperat durant la temporada. / Per Nadal gairebé no hem gastat. / Allò que m'agrada però no és necessari, ho compro a les rebaixes.



La majoria de botigues de l'eix comercial ofereixen descomptes d'entre un 10 i un 50% per incentivar les vendes, tot i que alguns comerços també han optat per fer descomptes de fins a un 70% per recuperar-se de 'la calma' dels últims mesos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.