Els botiguers esperen remuntar les vendes dels últims mesos amb les rebaixes

Societat

Publicat el 8/gen/11 per Núria Juanico

El període de rebaixes arrenca amb força amb l'objectiu de multiplicar les vendes en comparació amb l'època nadalenca, segons els comerciants consultats per Cugat.cat. Els consumidors confessen que 's'han estat esperant' i que 'no han gastat durant el Nadal' amb la intenció d'aprofitar les rebaixes. Els botiguers, conscients d'aquest fenomen, proporcionen ofertes i descomptes d'entre un 10 i un 50% per remuntar les vendes dels últims mesos.

Els botiguers de la ciutat afirmen que les vendes nadalenques de l'any passat 'no han estat el què s'esperaven' i que 'la gent no ha comprat tant com en èpoques anteriors'. Segons els comerciants, això es deu a la crisi econòmica i al fet que molta gent 's'ha esperat a les rebaixes per aconseguir productes a més bon preu'.

Comerciants

S'ha notat a l'hivern molta crisi. / Molta gent deia que vindria a les rebaixes. / Hem notat que la gent s'esperava. / Ara la gent té ganes de comprar.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




Els consumidors consultats per Cugat.cat admeten que durant l'època nadalenca no s'han excedit en les compres tot i que també insisteixen que no volen gastar gaire durant les rebaixes i que només compraran allò que realment necessiten.

Consumidors

Hem esperat durant la temporada. / Per Nadal gairebé no hem gastat. / Allò que m'agrada però no és necessari, ho compro a les rebaixes.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




La majoria de botigues de l'eix comercial ofereixen descomptes d'entre un 10 i un 50% per incentivar les vendes, tot i que alguns comerços també han optat per fer descomptes de fins a un 70% per recuperar-se de 'la calma' dels últims mesos.