La consolidació del 2 de 7 i les torres de 8, nous objectius dels Gausacs


  • Comparteix:

Els Castellers també volen assolir 100 nous membres

Els Castellers també volen assolir 100 nous membres

Castellers de Sant Cugat comencen aquesta setmana els assajos de la seva quinzena temporada. Enguany, els camises verdes s'han marcat com a objectiu la consolidació del 2 de 7 com un castell habitual i volen fer el pas definitiu en les torres de 8. A nivell social, els Gausacs continuen amb la intenció d'aconseguir 100 nous membres, una campanya que de moment ha obtingut una trentena d'inscripcions. Els assajos dels més petits s'inicien aquest dimarts, mentre que la resta de la colla començarà a preparar les actuacions a partir de divendres.

Castellers van finalitzar la temporada amb bones sensacions i afronten el 2011 amb optimisme. En declaracions a Cugat.cat, el cap de colla dels Castellers de la ciutat, Èric Bellmunt, ha indicat que aquesta temporada s'atreviran amb les torres de 8, tot i que l'objectiu prioritari és consolidar el 2 de 7.

Èric Bellmunt

El 2 de 7 és un castell complicat. La nostra intenció és demostrar que la fita de l'any passat no va ser fortuïta.



El Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC) acollirà aquest dimarts l'inici dels assajos dels castellers més menuts a partir de les vuit del vespre. Divendres a la mateixa hora, arribarà el torn de la resta de la colla. La primera actuació dels Castellers de la ciutat se celebrarà a Valls el darrer diumenge de gener.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.