Dos autobusos híbrids se sumen a la xarxa de transport públic


  • Comparteix:

Sant Cugat integra dos autobusos híbrids a la seva xarxa de transport públic. Els vehicles funcionen amb electricitat, tot i que també incorporen un motor de gasoil per utilitzar en cas de necessitat. D'aquesta manera, la ciutat se suma a Barcelona, l'únic municipi que també utilitza aquests autobusos.

L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha estrenat aquest dimarts els dos primers autobusos híbrids que es posaran en marxa a la ciutat. Els vehicles funcionaran a les línies 1 i 2 amb capacitat per 57 passatgers. La incorporació d'aquests dos autobusos s'integra dins l'Estratègia Local de Lluita Contra el Canvi Climàtic que vol reduir en un 20% les emissions de diòxid de carboni en el termini de nou anys.

Conesa ha detallat les novetats que incorporen aquests vehicles híbrids.

Mercè Conesa

Crec que la ciutadania veurà que és un vehicle més còmode i amb menys soroll. També s'ha fet una imatge que aposta per l'entorn.


L'alcaldessa també ha presentat la remodelació de dues parades d'autobús: una al carrer dels Safareigs amb el carrer de Villà i l'altra, a la rambla Ribatallada amb Àngel Guimerà. Aquestes parades han incorporat noves marquesines i s'han ampliat les voreres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.