La Floresta i Pla del Vinyet centren les promocions d'habitatge públic de l'any


  • Comparteix:

Sant Cugat aposta per un habitatge públic basat en promocions petites i urbanes que encaixin en els diferents barris i districtes de la ciutat, aquest 2011. A curt termini, l'alcaldessa, Mercè Conesa, es marca com a objectiu tirar endavant dues promocions, a la Floresta i al Pla del Vinyet, per fer present l'habitatge protegit a tots els barris de la ciutat.

La modificació en el cartipàs que va fer l'alcaldessa, Mercè Conesa, el 29 de desembre, ja anunciava l'inici d'un canvi. Habitatge públic passava a ser competència de Serveis a la Ciutadania, donant així major importància a la funció social de l'empresa municipal Promusa.

D'aquesta manera, se situa la política d'habitatge públic com una de les carteres més importants del govern de Conesa. L'objectiu de cara als propers anys és, segons l'alcaldessa, tirar endavant les promocions de la Floresta i el Pla del Vinyet, i fer present l'habitatge de protecció oficial a tots els barris de la ciutat. Ho ha dit a Cugat.cat.

Mercè Conesa

La línia és continuar fent unes promocions més petites, amb l'objectiu que continuï sent una de les polítiques més importants del municipi.


La intenció del consistori és orientar 'molt bé' el tipus d'habitatge que s'ofereix als ciutadans i controlar qui els acaba adquirint, amb la intenció que el servei compleixi una funció social.

L'última promoció de Promusa que s'ha sortejat ha estat la de Francesc Macià, cantonada amb el Camí de la Creu, en règim de venda. Tot i això, Conesa ha subratllat que el consistori fa una aposta important per a les promocions públiques de lloguer de cara al futur, però que està pendent de la confirmació dels ajuts de la Generalitat per descartar la venda de pisos com a via d'adjudicació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.