Mobilitat treballa per millorar la ruta de la línia de bus a la Floresta


Temes relacionats

ICV-EUiA denuncia 'greus' mancances en el servei públic d'autobusos de la Floresta (12/gen/11)


  • Comparteix:

Un bus circulant per la Floresta

Un bus circulant per la Floresta

L'àrea de Territori subratlla que la línia d'autobús de la Floresta ja disposa d'un vehicle adaptat per a persones amb mobilitat reduïda i que es treballa per millorar les rutes d'aquest districte. D'aquesta manera, l'equip de govern respon ICV-EUiA, que ha denunciat 'greus mancances' en el servei de transport públic en aquest territori.

En una roda de premsa aquest dimarts a la Floresta, els ecosocialistes han demanat 'un servei digne de bus per a tots els ciutadans i no només per als del centre de Sant Cugat'. Una de les demandes d'ICV-EUiA és implantar rampes per facilitar l'accés de les persones amb mobilitat reduïda. En aquest sentit, la tinenta d'alcalde de Mobilitat, Marta Subirà, ha destacat que el bus de la línia ja està adaptat, tot i que a l'octubre ha estat substituït temporalment per un que no ho estava a causa d'una avaria.

En canvi, Subirà ha admès que 'a vegades' la línia acumula retards. Per això, Mobilitat treballa en un replantejament del trajecte de la línia. La tinenta d'alcalde ha avançat la ruta a Cugat.cat.

Marta Subirà

Canviaríem la ruta a finals de mes per solucionar part dels problemes.


Per millorar la informació sobre les freqüències de pas, Mobilitat també treballa per instal·lar pantalles a tres de les principals parades de la Floresta per informar de l'hora en què arribaran els busos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.