L'escola Thau aplica la hipoteràpia com a solució a problemes d'adaptació


Temes relacionats

Cugat tv t'apropa els beneficis de l'equinoteràpia pels discapacitats (28/mai/10)


  • Comparteix:

Altres entitats de la ciutat, com ASDI, també utilitza aquesta tècnica

Altres entitats de la ciutat, com ASDI, també utilitza aquesta tècnica

L'escola Thau aplica la hipoteràpia per ajudar alumnes amb problemes d'adaptació a l'entorn escolar. Aquesta iniciativa consisteix en un tractament de rehabilitació que busca crear un vincle afectiu entre el cavall i l'infant. Amb la hipoteràpia, l'alumne millora la psicomotricitat i el seu estat emocional.

Tres alumnes de diverses edats de l'escola Thau practiquen la hipoteràpia per facilitar la seva adaptació en l'entorn escolar. Aquesta activitat és un tractament de fisioteràpia que posa en contacte l'alumne amb la natura i li permet establir un vincle amb el cavall, que esdevé un company d'equilibri i moviment.

El director de l'escola Thau, Ricard Bahí, ha explicat a Cugat.cat a qui va dirigit aquest tractament i la seva finalitat.

Ricard Bahí

La hipoteràpia aconsegueix que els nens impulsius o amb poca paciència aprenguin a tenir cura de l'animal i a estimar-lo.


L'Associació Pro-Disminuïts Físics i Psíquics (ASDI) també practica aquesta iniciativa amb alguns dels seus membres perquè estableixin un vincle afectiu amb els cavalls que els beneficiï i tinguin un contacte amb l'entorn natural.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.