1.200 parelles inscrites per a la Marxa Infantil


  • Comparteix:

Edició anterior de la Marxa Infantil

Edició anterior de la Marxa Infantil

Un total de 1.200 parelles s'han inscrit a la 53a edició de la Marxa Infantil que se celebrarà aquest diumenge. Aquesta xifra mostra una participació similar a la de l'any passat. Pel que fa a la Marxa Juvenil, la participació serà de 40 parelles. Els inscrits, que per primera vegada s'han registrat únicament per mitjà de la web del Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC), encara tenen dos dies per recollir el material.

L'organitzador de la Marxa, Silvano Bendinelli, ha fet un balanç positiu de la participació d'enguany.

Silvano Bendinelli

Fem un balanç positiu. La resposta de la ciutat sempre demostra interès per la marxa. Ha començat lenta, però ha complert les expectatives.



La Marxa Infantil manté el seu recorregut per a les parelles discapacitades. Enguany, el circuit programat passarà pel Pi d'en Xandri, Torrefera i Can Coll, on es farà una pausa per dinar. La marxa seguirà pel Pi d'Entretermes, la plaça del Rotary i el parc Ramon Barnils, on es posarà punt final al passatge de la Marxa Infantil. En total, es tracta d'un recorregut de 12 quilòmetres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.