Correus canvia els codis postals al nucli urbà de Sant Cugat


  • Comparteix:

El nucli urbà de Sant Cugat disposa, a partir d'ara, de tres nous codis postals distribuïts per zones de la ciutat. La voluntat de Correus és que paulatinament els ciutadans s'acostumin a la nova codificació i deixin d'utilitzar el tradicional 08190. De tota manera, els quatre codis postal conviuran durant un període transitori.

Correus explica que efectua el canvi de codis postals per aprofitar les millores tecnològiques de què disposa després de la instal·lació de la planta de tractament automatitzat que l'ens ha instal·lat al polígon de Can Sant Joan. El portaveu de Correus, Vicenç Ibáñez, comenta que el canvi de codis postals es deu al procés d'automatització que s'està efectuant a l'empresa.

Vicenç Ibáñez

El canvi de codis es deu a l'automatització de Correus


Per conèixer el codi corresponent a cada edifici, Correus recomana consultar la pàgina web 'correos.es' on els santcugatencs trobaran un apartat que permetrà conèixer el codi que els correspon. Ibáñez explica que la divisió del nucli en tres nous codis es deu a una recomanació de l'ens estatal.

Vicenç Ibáñez

Correus recomana que els nuclis grans es divideixin en més codis postals


D'altra banda, Correus ha assegurat que corregirà aviat la falta d'ortografia que hi ha al cartell de l'entrada de l'oficina de la rambla de Can Mora, tal i com va avançar aquesta emissora.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.