Música moderna i clàssica es fusionen en la lluita contra el càncer


  • Comparteix:

Sant Cugat ha respost de nou a la crida solidària. El Teatre-Auditori s'ha omplert aquest dissabte en la 4a edició del concert 'Música per la Solidaritat', que organitza el Rotary Club i que enguany destinarà la recaptació a la delegació local de l'Associació Espanyola contra el Càncer (AECC). Nombrosos santcugatencs i representants del món polític, social i cultural han assistit al concert, que ha combinat la música clàssica amb la més moderna de la mà de l'Orquestra Simfònica Juvenil de Catalunya.

La formació juvenil ha estat l'encarregada de donar forma a aquesta proposta solidària, que ha comptat amb peces de Bizet, Britten i Kander, a més de cançons del món del cinema i dels musicals de Broadway.

Un dels directors de l'Orquestra Simfònica Juvenil de Catalunya, Jordi Piccorelli, ha destacat el caire juvenil de la formació com a 'valor afegit' de la iniciativa.

Jordi Piccorelli

Penso que dóna un valor afegit el músic jove. És un col·lectiu molt sensible a tots els moviments socials.



La recaptació anirà destinada a la delegació local de l'Associació Espanyola contra el Càncer (AECC). La seva presidenta, Marta Martí, explica el destí de la subvenció.

Marta Martí

Ho destinarem a unes colònies d'estiu per a germans de malalts de càncer.



Alguns dels assistents, com l'ex president de la Generalitat Jordi Pujol i l'alcaldessa, Mercè Conesa, també han destacat la importància d'aquest tipus d'iniciatives

Pujol / Conesa

És un acte bonic, simpàtic i generòs. / És una iniciativa de la societat que reverteix en la societat civil. La societat civil és més important que mai.



Aquesta és la 4a edició del concert 'Música per la Solidaritat' que organitza pel Rotary Club de Sant Cugat. El president de l'entitat, Joan Josep Pérez, ha explicat el sentit de la iniciativa.

Joan Josep Pérez

El sentit és recaptar diners i expressar la solidaritat.




Enguany, el Rotary espera arribar als 12.000 euros de recaptació, ja que s'han incrementat les dotacions de les empreses col·laboradores.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.