Sant Cugat té dues de les carreteres més segures de Catalunya segons el RACC


  • Comparteix:

Sant Cugat té dues de les deu carreteres catalanes més segures segons un estudi realitzat pel RACC. La C-16 en el tram entre Terrassa i Sant Cugat; i la B-30 fins a Barberà se situen a la taula alta segons aquest estudi que analitza la seguretat fe 6.300 quilòmetres de la xarxa viària catalana.

L'estudi denuncia que un terç de les carreteres catalanes són perilloses. Basant-se en un fórmula que té en compte la intensitat de trànsit en cada tram i el nombre d'accidents, l'informe conclou que el triangle format per Tarragona, Reus i Cambrils és el més perillós de Catalunya.

En canvi, a l'altre extrem, entre els trams més segurs se situa la C-16 entre Terrassa i Sant Cugat (amb un nivell de risc de 9), i la B-30, en el tram fins a Barberà del Vallés amb un risc de 16 sobre un coeficient de 480.

El RACC ha aprofitat aquest estudi per demanar una atenció especial als conductors en els trams més perillosos i més inversions a les administracions perquè les vies siguin més segures. Aposten per millorar la senyalització, construir mitjanes i fer tot el possible perquè els encreuaments es facin a diferents nivells, perquè les rotondes no han solucionat el perill de les cruïlles.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.