Jana Abgaryan, primera santcugatenca de l'any


  • Comparteix:

Jana Abgaryan Soto és la primera santcugatenca de l'any. Nascuda l'1 de gener a les vuit i sis minuts del matí a la Mútua de Terrassa, la Jana és la primera criatura empadronada a Sant Cugat i la guanyadora de l'onzè concurs 'Qui serà el primer santcugatenc de l'any?', organitzat per Cugat.cat amb el suport de Catalana Occident i diversos comerços locals. Els pares de la nena, veïns de Mira-sol, s'han mostrat molt satisfets amb aquest reconeixement.

El pare de la Jana, Gor Abgaryan, ha explicat com va rebre la notícia, en una visita a la redacció de Cugat.cat, on han presentat la documentació necessària per acreditar la criatura. Ha estat una visita que ha realitzat tota la família: pare, mare, germà i guardonada.

Gor Abgarayan

Va ser una sorpresa. Estava a Àustria i no sabia qui em trucava. Els meus amics em feien broma amb els 2.500 euros de l'any passat.





El premi, que inclou una pòlissa d'assegurances per valor de 1.500 euros i diversos obsequis, s'atorgarà a la família en breu, amb una rebuda a l'Ajuntament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.