L'Associació de veïns del Monestir espera aplegar 3.000 persones a la seva Festa Major


  • Comparteix:

L'Associació de Veïns del barri del Monestir estan preparant la seva 2a Festa Major, que celebrarà entre els dies 2 i 5 d'octubre. L'entitat veïnal ha muntat aquesta festa després de l'èxit que va despertar l'anterior edició. Els organitzadors esperen que unes 3mil persones participin en la quinzena d'activitats programades.

Tot i que l'any passat el nombre de persones que va participar a la festa va ser de 300 persones, l'associació del barri del Monestir està convençuda que unes 3 mil persones podrien assistir a la present celebració.

L'entitat veïnal ha programat activitats per a tots els gustos i edats, amb l'únic objectiu de fer barri. Ho explica el president de l'entitat veïnal, Jordi Molgó:

Jordi Molgó

Hem apliat molt les activitats


La festa arrencarà el dia 2 d'octubre al vespre, amb una xerrada sobre la immigració al barri del Monestir. Però el plat fort del programa arriba, sens dubte, dissabte amb un munt de propostes esportives i l'esperada inauguració del nou local de l'associació. Jordi Molgó:

Jordi Molgó

El local l'estem mantenint nosaltres


La festa finalitzarà diumenge, dia 5, amb una paellada popular al Centro Castellano Manchego i una xocolatada que posarà el punt i final a 5 dies de festa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.