El CASC fa una crida a boicotejar l'equip de bàsquet israelià Maccabi de Tel Aviv


  • Comparteix:

L'equip israelià

L'equip israelià

El Col·lectiu Antimilitarista de Sant Cugat (CASC) demana que es faci boicot a l'equip de bàsquet israelià Maccabi de Tel Aviv en les seves visites a l'Estat espanyol fins que s'aconsegueixi l'autodeterminació de Palestina. Segons el col·lectiu, el boicot esportiu és un element clau per posar punt final als 'continuats atacs militars sobre els territoris ocupats' i forçar 'la fi d'un règim de segregació racial'. El Maccabi de Tel Aviv s'enfrontarà al FC Barcelona aquest dijous durant la competició de l'Eurolliga.

Pel CASC, al Maccabi de Tel Aviv s'ha de tractar igual que els equips sud-africans durant l'apartheid, un fet que va afavorir 'un canvi de govern no violent'. El boicot a l'equip s'ha de combinar, segons el CASC, amb el boicot a empreses i entitats que facin d''ambaixadors culturals' i 'netegin' la imatge d'Israel.

Ho ha explicat a Cugat.cat el portaveu del CASC, Carlos Melgar.

Carlos Melgar

Una de les maneres de pressionar a Israel és aïllar-lo internacionalment. Hem de fer boicot als equips i empreses.



El CASC repartirà informació sobre el conflicte palestí als assistents del partit de bàsquet d'aquest dijous, entre el Maccabi de Tel Aviv i el FC Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.